Water & Vuur
OP AVONTUUR IN IJSLAND
--

Beleef de magische midzomernachten

neem de tijd voor jezelf

IN HET RUIGE IJSLAND

IJsland is bij uitstek het land om terug te keren naar de kern. De indrukwekkende natuur, de mythische watervallen, het magische noorderlicht, de imposante geisers en de krachtige weersomstandigheden laten een onuitwisbare indruk achter.

Door de noordelijke ligging van IJsland zijn de zomerse nachten kort. 21 juni markeert de nacht dat de zon niet ondergaat. De zon tikt de horizon aan en herrijst vervolgens weer naar een nieuwe dag. Deze nacht markeert voor de IJslandse bevolking een nieuw begin, een verse start. Naast dat dit een feestelijke aangelegenheid is, wordt het gezien als een spiritueel moment.

Tijdens deze 5-daagse reis ben je getuige van dit bijzondere natuurverschijnsel. Een uitgelezen kans om een nieuwe start te maken of veranderingen in gang te zetten. Wij laten je de mooiste kanten van IJsland zien, begeleiden je in het maken van keuzes en ondersteunen in het zetten van de juiste stappen. Geniet van de overweldigende natuur en ontmoet mensen die net als jij voor uitdagingen staan.

wij laten JE DE MOOISTE KANTEN VAN IJSLAND ZIEN.

5-daagse reis

€ 1.450,- ex. btw

Incl. vlucht, overnachtingen, alle maaltijden en dranken, vervoer en entreegelden

19 t/m 23 juni 2020 (Code: 2020-6a)
Maximaal 8 deelnemers

"in ijsland zijn is een coaching-methode op zich."

Henk van der Velde

"geen afleiding, geen ruis, terug naar jezelf en de kern."

Mirjam Schut

HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN NIEUWE START.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

Vertel me

Verzenden