Water & Vuur
BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN

5 januari 2019

2018 was het jaar van de overgangen, op eigen benen staan als ondernemer. Afscheid nemen van het bekende wat zo vertrouwd was maar wat niet meer paste. Oog in oog staan met het onbekende. Leren, groeien, mezelf tegenkomen, fouten maken, loskomen van patronen en controle en vooral uit m’n comfortzone komen en proberen comfortabel te worden bij alles wat op me af komt en nieuw is.

Ondernemen is zoveel meer dan je gevoel volgen en doen waar je goed in bent. Ook persoonlijk is er een verandering op komst, van vriendin van, naar vrouw van in september van dit jaar! In 2019 ga ik verder met mijn ontdekkingsreis als ondernemer en ik geef mezelf hierbij een extra uitdaging om persoonlijk en zakelijk nog meer buiten de lijntjes te kleuren. Wat meer buiten de gebaande paden leven en mezelf prikkelen om te groeien, inspireren en uit te dagen.

versie 2.0

Een groot avontuur wat heel erg aansluit met hoe ik mensen coach. Ik neem je mee op avontuur naar jezelf, om te ontdekken en voelen welke schatten je in je draagt en wat je tegenhoudt of belemmert om jezelf te zijn. Welke verlangens en dromen leven er in jou, een update naar een nog mooiere 2.0 versie van jezelf! Ik heb er zin in, jij ook? Maak er wat moois van in 2019!

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me