Water & Vuur
DIT BEN IK (OOK)

14 oktober 2019

Omdat ik het leuk vind dat je me volgt wil ik graag een aantal dingen met jullie delen over mezelf. Ik woon in Den Bosch met man, kids, kat en vissen en sinds vorig jaar aan de slag als ondernemer van Water & Vuur waar ik met veel passie en liefde mensen intuïtief en systemisch coach.

MADE

43 jaar geleden ben ik geboren in Made een klein plaatsje in Brabant en als kind dacht dat ze in elk land een Made hadden, vond ik erg fascinerend. Als ik M&M’s eet de bruine altijd laat liggen.

Op m’n 23e naar een slipcursus ging en hier nooit aan heb kunnen deelnemen omdat ik tegen een lantaarnpaal was geslipt met m’n auto door de gladheid. M’n eerste en tweede graad heb, zelf muziek kon schrijven en ik nu geen noot meer kan lezen. Een hekel had aan m’n bril die ik sinds m’n 12e op moest, zo’n Lee Towers viewmaster. Een Hsp ben, dit vroeger heel lastig vond en dit nu als kracht zie.

Op m’n 21e op kamers woonde in Antwerpen en minstens 10 kg zwaarder was dan nu omdat ik het geweldig vond om veel lekkere dingen te bakken, met de nadruk op veel. Van filosoferen houd en al heel jong mezelf dingen afvroeg waar volwassenen geen antwoord op konden geven.

DUIZENDPoOT

Als Partybabe foto’s maakte op events. Een duizendpoot ben en in 3 hele verschillende branches heb gewerkt in de afgelopen 21 jaar, jij mag raden welke. In de show van Carlo en Irene een Body Vive les heb gegeven. Heen en weer ben gevlogen naar Londen voor Cirque du Soleil om beelden te restaureren.

Zelf kleding maakte met vriendinnen als we naar festivals en housefeestjes gingen. Antidepressiva heb geslikt waarbij het afbouwen een hel was. Heel competitief ben met spelletjes spelen. Aangereden ben door een busje, hierdoor meters in de lucht heb gevlogen en er niks aan over heb gehouden.

Een tattoo heb op m’n onderrug waar ik spijt van heb. Op m’n 30e een tongpiercing had, ongeveer ‘n maand (Joost mag weten waarom). Geen kaas lust, idolaat ben van sporten en achterna ben gezeten door een stel lama’s in Frankrijk. Dat ben ik, wat zou jij willen delen over jezelf?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me