Wat ik vaak terug krijg van mensen waar ik mee werk (en heb gewerkt) is dat het zo fijn is dat ik echt kan luisteren en de juiste dingen weet te zeggen. En dat ik ook door niets te zeggen, de ander zelf laat ervaren wat er op dat moment speelt van binnen of aandacht vraagt.

Horen, zien, voelen

Ik luister naar wat er wordt gezegd maar ook naar wat er niet wordt gezegd. Ik luister met al mijn zintuigen en neem waar. Het gesprek ontvouwt zich voor mijn ogen door te luisteren, horen, zien, voelen, ervaren en mijn intuïtie. Ik zie de ander en geef ruimte aan wat er naar boven wil komen en dan ploppen er woorden in mij op of een zin die in mijn hoofd blijft gonzen. Een beeld wat ik zie of een gevoel wat ik ervaar met mijn lichaam. Hiermee komen we op een diepere laag, daar waar het werkelijk over gaat dan het gesprek zelf. Je komt bij de vraag achter de vraag.

Wat leeft er in je?

Uiting geven aan wat er werkelijk in jou leeft zodat je congruent door het leven kunt gaan en dat, wat anderen bij jou zien klopt met wat jij voelt. Durf jij alles te zeggen of uit te spreken en klopt dit met hoe jij je van binnen voelt? Geef ruimte om dit te ontdekken en hierin te groeien. Ga op avontuur in jezelf.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me