Water & Vuur
EEN LEVEN VOL BELEVING

25 mei 2019

Vandaag is het zo’n dag, dat ik het liefste onder een deken kruip en me daar de rest van de dag onder verstop. Alles is stom, de dag loopt niet zoals ik het zou willen en in m’n lijf gebeurd van alles. Gevalletje PMS en innerlijke groei. Als ik me dan verbind met deze foto dan voel ik even de rust, vrijheid en het een zijn met de natuur. Heerlijk was het op het water met de zon op m’n hoofd.

mijn jas is te klein!

Terwijl ik dit schrijf denk ik jaja, fuck aan alles, ik heb een rotdag en dat mag ook gedeeld worden, het is wat het is. M’n lijf is hard aan het werk en het lijkt alsof m’n jas te klein wordt en ik deze probeer uit te trekken om in te ruilen voor een die comfortabeler zit. Groeipijn noemen ze dat. Hierdoor al een aantal weken niet fanatiek kunnen sporten en aangezien bewegen in m’n bloed zit stuit ik dan op weerstand.

go with the flow

Er is volop beweging in m’n leven op een andere manier. Door hier ruimte aan te geven en lief voor mezelf te zijn (ipv boksen, hardlopen en bootcamp op een zachte manier te bewegen zoals yoga en wandelen in de natuur) kom ik makkelijker door zo’n proces heen. Hierdoor blijf ik voelen wat er nodig is zonder op wilskracht door te gaan en kan ik beter begrenzen. Het water laten stromen in mezelf en go with the flow. Benieuwd naar wat dit avontuur me gaat brengen. Hoe ga jij om met dit soort dagen en uitdagingen? Kijk je ze aan of loop je er voor weg? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me