Water & Vuur
ERVAREN

27 januari 2020

Op het moment dat je een training of opleiding hebt gedaan komt dat moment dat je het zelf mag gaan doen. Vlieguren maken, alle theorie laten integreren, je eigen draai eraan geven en het gewoon gaan doen. Ik zie het maar als schaatsen, wanneer je deze onder je voeten bindt is het even spannend. Voelen hoe het ook alweer ging, voorzichtig snelheid maken en rondjes draaien. Dan volgt een gevoel van YES het lukt me en voel je vertrouwen en kun je zonder na te denken, gaan ervaren.

VAN DENKEN NAAR ERAREN

Dit heb ik de afgelopen maanden mogen ervaren met de sessie’s die ik heb geven van Deeprelax Yoga Nidra. Het spannende gevoel in m’n buik bij m’n eerste privé -en groepssessie. M’n hoofd die met me aan de haal ging, m’n perfectionisme en het goed willen doen, wat zouden ze ervan vinden. Scripts schrijven, herschrijven en weer herschrijven (je kunt maar ergens druk mee zijn!) En dan ineens ervaar je het, je gaat van denken naar ervaren, het gaat vanzelf en in een flow. Eigenlijk hetzelfde zoals ik de deelnemers meeneem in de eerste fase van denken en doen naar voelen en ervaren bij Deeprelax Yoga Nidra. Op zo’n moment voel je iets magisch in de ruimte, alles klopt. Dit gevoel is wat ik zo geweldig vond aan het lesgeven ongeveer 12 jaar geleden en ik ben heel blij dat ik dit weer mag ervaren.

EEN NIEUW AVONTUUR

Samen met deelnemers op reis naar diepe rust en ontspanning. Ze iets geven wat zo belangrijk is in de drukke maatschappij waarin we leven, de verwachtingen en stress die we ervaren. Ze meenemen met mijn stem en na een uur weer laten wakker laten worden met heerlijke slaap gezichten. Een prachtig verlengstuk in alles wat ik doe als ondernemer, een avontuur wat net begint en waar ik al zoveel plezier uithaal!

Hoe is dat voor jou als jij iets nieuws leert of gaat doen? Hoe ervaar jij dit?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me