Water & Vuur
FAMILIEOPSTELLINGEN

29 januari 2020

Wat is het eerste wat in je opkomt als je dit woord leest? Daar ben ik heel benieuwd naar. Steeds meer mensen en ook organisaties ervaren de kracht van opstellingen. Wat er gebeurt is niet in woorden uit te leggen. Je werkt met (systeem)energie, waarbij je gaat kijken waar het is geblokkeerd of niet stroomt. Dit kan te maken hebben met jezelf maar ook met je ouders, grootouders (of zelfs nog vele generaties daarvoor).

EEN WERELD GING OPEN

Ik ben zelf zo’n 7 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met opstellingen en ik vond het best spannend maar was ook nieuwsgierig. Er ging een nieuwe wereld voor me open, mijn plek binnen het gezin werd helder, bepaalde blinde vlekken en patronen werden zichtbaar. Waarom ik vastliep in mijn leven en geen keuzes kon maken. Ik heb er heel veel aan gehad en wilde hier meer van weten, begrijpen en ervaren (dat heb je als duizendpoot). Ik ben opleidingen en trainingen gaan volgen over systemisch werken met opstellingen. Ik was hooked aangezien ik als kind al de vraag achter de vraag zocht en mijn gevoeligheid in kon zetten als kracht.

INZICHTEN GEVEN

Ik begeleid al een aantal jaren opstellingen, iets wat ik met veel passie doe. Zo kan ik ook anderen inzichten geven waardoor ze stappen kunnen maken in hun leven. Wat zou jij graag willen weten over opstellingen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt en graag zou willen onderzoeken?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me