Ik werk, naast alle toppers die ik coach en heb gecoacht, ook graag met jong volwassenen. Ik vind dit een bijzondere doelgroep, aan de ene kant omdat ze zo open zijn, eager om te leren en een heel leven voor zich hebben. Aan de andere kant omdat ze zich in deze leeftijd ontwikkelingen en fases doormaken die heel bepalend zijn voor hun toekomst.

Transitie

Wat nu als je op deze leeftijd al weet wie je bent, wat je overtuigingen, patronen en struikelblokken zijn. Dat je weet wat je echt graag doet en hoe je vanuit een positieve mindset kunt leven. Dat scheelt een hoop frustratie, zoeken, niet weten en vastlopen.

Het had mij in elk geval heel wat tijd en therapiesessies gescheeld als ik als 22-jarige iemand naast me had die met me kon kijken ;)

Het is ook de transitie rondom studie, student zijn en ergens naar toe groeien. En dan? Doel bereikt, wat ga je dan doen? Is er werk wat je leuk vindt of ga je voor minder, gelijk aan het werk of eerst nog wat van de wereld zien? Of neem je een duik en start je als ondernemend persoon voor jezelf?

Samen ontdekken

Hoe doe je dat allemaal in zo’n volwassen leven en kun je wel op eigen benen staan? Wat zijn de verwachtingen en vooral wat zijn jouw verwachtingen? Ben je jezelf bewust van je eigen doen en handelen en leef je je leven of word je direct opgeslokt en alles wat (of wat jij denkt dat) daarbij hoort?

Ik neem je graag mee op avontuur om samen te ontdekken, wie je bent en waar jij voor staat. Je hoeft het niet alleen te doen, ik loop met je mee. Zodat je gaat groeien en je leven kunt leven. Een vol overvloed vanuit waarin je flow, plezier en moeiteloosheid mag gaan ervaren!

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me