Ik zit vol energie & in de flow

Ik heb volop energie, zit in een flow en het leven lacht me toe! Dit was ooit wel anders. Ik was in mijn werk iemand die van aanpakken hield, van werken onder stress was ik niet vies en vond het geen probleem om dingen van anderen over te nemen. Dit heb ik jaren volgehouden en bij elke nieuwe baan deed ik precies hetzelfde.

PERSONAL BRANDING

Ik zette me voor 200% in en ging maar door, ik merkte dat deze manier van werken me moe maakte en ik het eigenlijk graag anders zou willen. Lichamelijke klachten en een burn-out stonden om de hoek. Ik was leeg, mezelf kwijt en snapte in eerste instantie niet hoe dit gebeurd was. Ik ben op zoek gegaan in mezelf, wat ik hierin wilde veranderen, vooral in de dingen waar ik me niet bewust van was. Ik ben patronen gaan herkennen en de reden achter mijn gedrag. Hierdoor ben ik weer in contact gekomen met mezelf en weet ik wie ik ben. Kan bewust keuzes maken en heb nu een fijne balans in werk en privé.

WERKEN VANUIT JE HART

Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik vanuit mijn hart en mijn verlangen ben gaan werken. En mensen ben gaan coachen vanuit mijn passie en ervaring. Je meenemen op avontuur naar een nog mooiere versie van jezelf, wat er in je leeft en waar jij van droomt. Zodat je bewustere keuzes kunt maken in jouw leven.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me