In het voorjaar maakte ik kennis met Mirjam, eigenaar van Raaf Sierkussens. Een merk dat al 15 jaar bestond. Ze wilde Raaf graag een boost geven, omdat hier meer ruimte voor was vrijgekomen. De energie mocht er weer op. Mirjam had de Embassy of Brands® in de arm genomen om aan haar merk te werken. Uitgangspunt was de vraag: “Waar staan jij en Raaf voor?” Daar kwam ze niet echt uit. Mirjam en ik zijn dit gaan onderzoeken tijdens een opstellingendag die ik samen met Henk van der Velde organiseerde.

Haar ervaring

"Van tevoren kon ik me niets voorstellen bij wat ik zou kunnen verwachten. Ik hoopte door deel te nemen beter bij de kern van mijn bedrijf te komen. Zo kon ik duidelijk op mijn nieuwe site raaf.nl en via social media te uiten waar Raaf voor staat. We waren met een groep van acht hele verschillende, voor mij onbekende, personen. Iedereen schreef een vraag op voor die dag en deze werden stuk voor stuk behandeld. Tijdens het opstellen van de vraag van iemand anders 'kroop je in de huid van de persoon in zijn of haar priveĢ of zakelijke leefomgeving’. Ik had verwacht dat ik dit niet kon, maar het ging eigenlijk vanzelf door de energie die in de groep hing.

Stroomversnelling

Het was een mooie gewaarwording toen mijn eigen ‘wereld' waarin ik leef, werd uitgebeeld. Vanuit hier kon ik op een afstand duidelijkheid krijgen welke stappen er nog gezet moesten worden om mijn doel te bereiken. Ook kreeg ik een beeld waar ik en mijn bedrijf voor staan. Ik heb een hele fijne dag gehad, het is een aanrader voor iedereen." Na deze dag hebben we nog contact gehouden en is alles voor Mirjam in een stroomversnelling gegaan. Ik ben laatst bij haar nieuwe atelier locatie geweest. Een mooie plek om haar ‘Raafjes’ te maken. De flow zit er goed in en de passie en energie straalt van haar en haar merk af! Ik zeg: "missie geslaagd"

Loop jij tegen zaken aan in je onderneming of wil je groeien, maar kom je hier niet uit? Ik neem je graag mee op avontuur. Een avontuur naar jezelf of jouw merk. Vanaf augustus ontvang ik je graag om kennis te maken. Tot die tijd ben ik met andere ondernemers op avontuur!

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me