Het einde van een persoonlijk groei -en ontwikkeltraject is in zicht met een geweldige talentvolle en krachtige vrouw. We hebben een mooi avontuur beleefd samen. Hieronder lees je hoe ze dit heeft ervaren. 

Puzzelstukken

Doordat Mirjam werkt met wat ze voelt, voorbij gaat aan wat ze denkt en vertrouwt op haar ingevingen. Haar intuïtie die wonderbaarlijke puzzelstukken heeft neergelegd.
De aanvulling om te werken met het systeem zoals met opstellingen hebben onbetaalbare stukken laten zien en kunnen loskoppelen. De inzichten maar ook het gevoel, gegrond gezakt in mijn lijf en inzichten bewust doorbroken. Deze lieve kleine vrolijke vrouw, die zich laat leiden door haar ingevingen, haar zijn, liefde, vreugde en kracht. 

Het verschil

Het is het verschil van wat gedaan wordt en waarmee gewerkt wordt. Aangereikt met wat nodig is in de energie, wat pakt en wondertjes verricht. Het is een samendans waarbij zij, mij dieper en verder heeft gebracht dan ooit te voren. Woorden die van grote betekenis zijn voor haar en voor mij, hier krijg ik een big smile van op mijn gezicht! Heb jij ook al een glimlach op je gezicht gehad vandaag? Benieuwd waarvan?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

Vertel me

Verzenden