De harde wind, de regen, storm, onweer, de vallende bladeren. Die onstuimigheid voelde ik de afgelopen weken ook in mij. Alsof er een storm in me raasde.
Het thema afscheid/verlies was wat dit veroorzaakte. Dit is een thema waar ik wiebelig van word. Het geeft me een onveilig gevoel en triggert verdriet, pijn en angst vanbinnen en ik ga de bevestiging buiten mij zoeken.

Uit verbinding

Ik ging uit verbinding met mezelf, waarbij ik eigenlijk heel erg de verbinding wilde voelen. Mensen om me heen wilden in contact maar dat lukte op dat moment niet waardoor ze afstand namen. Hierdoor kreeg ik het omgekeerde resultaat.

Hoe kun je in verbinding zijn met anderen wanneer je uit verbinding bent met jezelf?
Ik word me er steeds bewuster van, dit is een hardnekkige die ik zo goed ken. Hier doorheen bewegen en weer in contact komen met mezelf. Te zien en voelen wat er gebeurt met alle pijn die dan door me heen beweegt. Lief zijn voor mezelf en me kwetsbaar durven opstellen naar anderen in alle eerlijkheid. Vertrouwen hebben in mezelf, anderen, het proces en meebewegen met wat is. De onstuimigheid wordt dan minder, waardoor de storm weer gaat liggen.

Herken je dit?

Voor wie is dit herkenbaar en hoe beweeg jij hier doorheen? Laten we in verbinding blijven met elkaar ook al gaat het even minder. Kijken vanuit liefde voorbij aan angst en oordeel. Het leven is een avontuur van ups and downs van zon, storm en alles er tussenin. Beweeg je met me mee?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me