Water & Vuur
PLEZIER ERVAREN IN JE LEVEN

2 augustus 2019

Dit...samen lol maken, lachen, grapjes maken, genieten van de kleine en grote dingen in het leven. Spelen, ook al ben je volwassen, ongedwongen en zonder rem leven in het moment.

fladderen

Ik was vooral moe en zat zo ontzettend in m’n hoofd en in de controle, in alles wat ik deed en wat anderen deden om me heen. Mijn focus lag op ‘in control’ blijven, dit was veilig en ik hoefde niet te voelen. Nu besef ik dat ik hierdoor de mogelijkheid om plezier te ervaren buiten de deur hield. Het niet voelen was fijner en dagen, maanden, jaren gingen voorbij.

Ik was zoekende, ik wist alleen niet waarna. Er werd vaak gezegd ga eens fladderen, hoe kunnen je fladderen als je niet weet hoe? Ik gaf factoren van buitenaf de schuld, als ik ander werk heb dan zal het vast beter gaan. Als de kinderen groter zijn en ik normale nachten kan slapen dan zal ik vast plezier gaan ervaren. Als we op vakantie zijn geweest dan voel ik mezelf vast gelukkiger. Wat ik niet wist was, dat alle antwoorden in mezelf lagen, ik hoefde er alleen naar te gaan kijken, op onderzoek naar mezelf. De mooie en minder mooie dingen, het mezelf anders voelen, m’n negatieve zelfbeeld.

leven vanuit je purpOse

Ik ben in januari gestart met een business- en life opleiding van @thenewbusinesswomen, om meer vanuit je purpose te leven en m’n bedrijf een boost te geven. Deze heeft alles in een stroomversnelling gebracht en was precies wat nodig was, om te zijn waar ik nu ben. Het was ‘life changing’ voor mij! Hoe beter je jezelf leert kennen, jezelf leert accepteren, ja helemaal. Wie je werkelijk bent diep van binnen, dan gaat het stromen. Dan kun je gaan leven vanuit je hart, groots leven en leven vanuit overvloed in plaats van angst en tekorten. Dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd van Crystal en Mabel, de handvatten en tools waar ik nu mee verder kan! De vriendschappen die zijn ontstaan zijn een groot kado voor mij

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me