rollercoaster
ROLLERCOASTER

1 september 2018

Mijn leven bevindt zich op het moment in een rollercoaster, zo een waar je die kriebels ervaart net voor je naar beneden duikt, af en toe een onverwachte beweging en hop de wereld op z’n kop. Zo gaat dit bij mij ook, het ene moment vol zelfvertrouwen en 100 km per uur, gaan met die banaan. Een ander moment overvallen door spanning, angst en gevoelens die ik niet kan plaatsen.

Per 1 september ga ik op eigen benen staan, los van patronen en hoe het normaal gaat in mijn familie(systeem). Ik stop na 7 jaar met werken in het bedrijf van m’n partner en ga voor mezelf beginnen. Een andere branche waar ik de afgelopen jaren flink voor in de boeken ben gedoken; opleidingen volgen, intervisies bijwonen, huiswerk maken, oefenen, verwarring en inzichten krijgen. 

EEN NIEUWE STAP

Het was al langer voelbaar en nu is het echt! Ik kan het wel van de daken schreeuwen YEAH, ik start m’n eigen bedrijf als systemisch coach en opsteller!! Afgelopen jaar al druk bezig geweest met familieopstellingen, geweldig om te doen. Vraagstukken ontrafelen, inzichten geven waardoor anderen een stap of stapje kunnen maken in hun leven. Dichterbij zichzelf, dat is wat ik nu ook ga doen, doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en op mijn eigen manier.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me