Water & Vuur
SLAPEN

24 september 2019

Slapen is een van de eerste levensbehoeften en wanneer je goed kunt slapen, kun je door. Je herstelt in je slaap, je cellen vernieuwen, je verwerkt prikkels en informatie van overdag. Het wordt anders wanneer hier dingen in veranderen, bij mij waren dit de burn out die ik heb gehad, de postnatale depressie’s, hormonen en het krijgen van kinderen.

yoga nidra

Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik in aanraking met Yoga Nidra, het heeft me geholpen om weer beter te kunnen slapen. Het heeft me geholpen op het moment dat ik een slechte nacht had, overdag een moment te pakken waardoor ik toch op kon opladen. Sinds dit jaar hooked aan DeepRelax Yoga Nidra, dit gaat een stapje verder en dieper. Yoga nidra is veel meer dan een powernap.

  • Je brengt je beide hersenhelften in balans. (ga ik later dieper op in)
  • Doordat je in de deep-sleep-state komt, wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam volledig geactiveerd.
  • Het creëert afstand tussen jou en je gedachten waardoor desidentificatie ontstaat en je bewust wordt van gewoonten, patronen en negatieve overtuigingen.
  • Je werkt met intentie’s vanuit je onderbewustzijn en nog veel meer.

problemen vóór zijn

Wat een groot voordeel is, het kan op elk moment van de dag! Het is geen kwik fix voor als het even minder gaat. Het is iets wat je integreert in je leven waardoor je de problemen voor bent. “Deeprelax Yoga Nidra maakt het mogelijk om vanuit diepe ontspanning het leven van jouw dromen te creëeren.” (quote by Eliane Bernhard)

Ben je benieuwd? Vanaf november ga ik Deeprelax Yoga Nidra lessen aanbieden. Tot die tijd check @houseofdeeprelax voor sessie’s van Eliane Bernhard

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me