Vanmorgen werd ik wakker om 5.55u, met een bak energie en heel veel ideeën. Ik heb ze maar uit m’n pen laten stromen. Ik kreeg ook dingen door voor de coachinggesprekken die ik vandaag heb. Alles bij elkaar gezocht en opgeschreven om daarna in de vroege ochtend te gaan skeeleren. 

Helemaal in het 'nu'

Ook tijdens deze ronde was er een stroom van creativiteit en ideeën. De mensen die ik ben tegengekomen heb ik met een dikke glimlach goedemorgen gezegd. Ik werd vergezeld door een aantal gezellige spreeuwen die de terugweg met me meevlogen. Van deze dagen kon in vroeger alleen maar dromen, de flow, de vrijheid en het gevoel wat ik ervaar. De energie die door m’n lichaam bruist, helemaal in het ‘nu’ zijn en in contact met m’n intuïtie en ander weten.

Getallen

Daarbij komt dat ik enorme synchroniciteit ervaar en dat ik nog meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen. Ik zie al jaren de tijd/getallen 12.34, 11.11 en 22.22 maar gaf hier verder geen aandacht aan. Sinds mijn eigen bedrijf zie ik ze nog meer met extra de tijd/getallen 5.55 én de signalen uit de natuur. Daar ligt zo’n schat aan informatie, super interessant!

Ervaar jij ook synchroniciteit in je leven of signalen uit de natuur? Ik ben heel benieuwd! Mocht je vragen hebben over een dier wat je vaak tegenkomt ik geef er graag antwoord op.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me