Van vastzitten naar beweging

Ik heb wel vaker dat er een thema is wat een poosje met me meeloopt. Een tijdje terug zat ik vast door de snelle groei van mijn bedrijf. Huh?! Groeien en vastzitten, ja dat kan echt. Ik kwam er zelf even niet uit hoe nu verder, het waren zoveel nieuwe dingen die op me afkwamen. Ik had ook het verlangen om organisch verder te groeien maar hoe?

Businesscoach

Ik zocht hulp bij een businesscoach www.minimalistisch-ondernemen.nl om met een heldere strategie en full focus verder te gaan en organisch door te groeien. Ik weet als geen ander hoe fijn het is om het niet alleen te hoeven doen. Juist door erover te praten met iemand die er helemaal buiten staat, creeĢˆer je ruimte. Je komt weer in verbinding met jezelf. Je gaat van inzoomen en vastzitten naar uitzoomen en vanuit een vogelperspectief kijken. Hierdoor ga je de mogelijkheden en kansen weer zien zodat je in beweging kunt komen en dan kan het weer gaan stromen.

Gesprekken

De afgelopen weken had ik meerdere gesprekken met de mensen in mijn trajecten waar dit in terug kwam. Het ging over overtuigingen, overlevingsstrategieeĢˆn en blinde vlekken waar je jezelf niet bewust van bent of bij kunt. Deze worden door de gesprekken weer helder. Je krijgt inzichten en word je hier bewust van. Voor mij gaven deze me richting om met de juiste stappen verder te gaan en kon ik weer in beweging komen.

Wanneer zat jij voor het laatst vast (persoonlijk of met je bedrijf) en hoe ben je weer in beweging gekomen?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me