Ga eens fladderen werd door de jaren heel vaak tegen mij gezegd. Hoe doe je iets waarvan je niet weet of denkt te weten hoe je dit doet? Omdat fladderen een woord was, wat vaker op m’n pad kwam maakte het me nieuwsgierig. Ik ging op onderzoek in mezelf. Met vleugels kun je fladderen, ze staan voor mij voor vrijheid en plezier.

Een puzzel

Dat was precies waar het in zat, die dingen miste ik in m’n leven. Het had te maken met het erkennen van mezelf, dat ik er alles mocht laten zijn, zonder gedachten of oordeel voor wat dan ook. Door stil te staan en te voelen wat er is, zonder dit weg te stoppen.

De kracht voelen in mezelf, waardoor het meer kon gaan stromen en bruisen. Het was een puzzel waarbij ik steeds meer stukjes terug vond en mezelf beter ging begrijpen.

Hierdoor kon ik de vrijheid gaan ervaren en voelen in mezelf en in mijn leven, alles in mijn eigen tempo en vond mijn vleugels terug. Verschillende mensen hebben me hierbij geholpen om me dit laten herinneren oa Petra van Dun, @nickgoodtransformations @marissaklouwer @sandraborg.nl

Vrijheid ervaren

Als ondernemer ervaar ik ook veel vrijheid met en in mijn bedrijf. In de dingen die ik doe, de mensen waar ik mee werk, al m’n talenten die ik kan inzetten en de mensen die op m’n pad komen. Dit heeft een enorme meerwaarde en alles komt samen, door dit te beseffen ben ik ontzettend dankbaar en blij!

Het woord wat ik dit jaar meeneem is nog meer gaan ‘fladderen’. Vlinders herinneren me hier dagelijks aan en bij het zien van deze vleugels in Italië maakte m’n hart een sprongetje.

Dit gun ik jou ook, ga op avontuur, ga je vleugels voelen, ga ze ervaren, spreid ze uit en vlieg! Ervaar jij vrijheid in je leven en/of in je onderneming of zou je dit graag willen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me