Water & Vuur
WAT IS JOUW PLEK?

26 april 2019

Ken je dat, dat je oudere broer(s) of zus(sen) hebt maar dat jij toch het gevoel hebt de oudste te zijn. Of dat je het gevoel hebt dat je van plek bent gewisseld in je familie, bv dat je als kind meer de rol van je moeder/vader op je hebt genomen? Zomaar wat voorbeelden van een verstoorde ordening.

Als het gaat om ‘ordening’ kunnen we heel veel leren van paarden. Een paard leeft in een kudde, waarbij balans en orde van levensbelang is (Een paard is een vluchtdier). De plek van elk paard binnen de kudde is duidelijk. Een paard (over)ziet het geheel en leeft in het hier en nu.

SAMENWERKEN

En met die mooie eigenschappen kunnen we samenwerken met paarden om op zoek te gaan naar antwoorden op jouw vraag. Door te werken met paarden en hun fijne waarneming (ze zijn gevoelig voor verstoringen, en voelen wat ‘niet klopt’.) laten deze duidelijk zien wat er aan de hand is. Door verder te ontrafelen en uit te zoomen kunnen wij dingen inzichtelijk maken waardoor er een nieuw licht wordt geworpen op het geheel.

Ben je benieuwd naar jouw plek? Kijk dan bij de workshops wanneer er weer een dag Opstellingen met paarden word gegeven?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me