Water & Vuur goes international

Twee weken geleden startte ik een coachtraject met een vrouw die in Oostenrijk woont. Had ik dat gedacht toen ik startte met mijn bedrijf, ambieerde ik een internationale business? Nee, ik was daar niet mee bezig maar houd wel alle mogelijkheden open.

Kansen en uitdagingen

Ik vertrouw erop dat alles gebeurt met een reden en dat ik datgene op mijn pad krijg waar ik van kan groeien. Vanuit de flow waarin ik onderneem stroomt het naar me toe.

Ik zie deze nieuwe kansen als uitdagingen en ja, ik hoorde wel even een stemmetje die zei “een volledig online coachtraject, kun je in verbinding blijven op die afstand en kan ik datgene waarborgen en bieden waar ik voor sta en in geloof”? Door te doen heb ik ervaren dat dit kan en nog veel meer dan dat. Mijn kracht is niet gebonden aan een plek of afstand en mijn begeleiding kan overal.

Vanavond had ik de tweede sessie en de sensatie’s die ik voelde in mijn lichaam zijn hiervan een bevestiging. De woorden die ik zeg die de ander dacht en het aanvoelen van wat klopt in het moment.

Dankbaar

Dankbaar dat ik doe wat ik doe en dat ik hierin steeds verder mag groeien. Mensen coachen om samen het avontuur aan te gaan om ook hun leven te leven, vol (zelf)liefde, verbinding, bewustwording, plezier, flow en moeiteloosheid.

Ik ben benieuwd, wat is er onlangs op jouw pad gekomen wat je niet had zien aankomen?

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me