Ga je mee op avontuur? Groei, Intuitie, Flow en Transformatie Ga je mee op avontuur? Groei, Intuitie, Flow en Transformatie
Ga je mee op
avontuur?

Groei, Intuïtie, Flow & Transformatie (Gift)

Je voelt op dit moment dat persoonlijke overtuigingen je in de weg staan om in volledige overvloed te leven en te ondernemen. Om je ‘true purpose’ eigen te maken. Iets houd je tegen, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Met je hoofd heb je al vele oplossingen de revue laten passeren, maar je beseft je dat het antwoord niet buiten jezelf ligt. Je voelt dat het tijd is om naar een niveau dieper af te dalen. Om je hart open te stellen en je onbewuste te laten spreken. Het water mag weer gaan stromen en het vuur mag weer gaan branden.

  • In dit traject gaan we samen op avontuur. We onderzoeken samen op een intuïtieve en systemische manier welke laagjes jij mag afpellen om dichter tot jouw kern te komen. Je gaat leven vanuit jouw eigen plek en je hart.

  • We werken in het hier en nu. Ik tune volledig in op jou en maak hierbij gebruik van mijn gaven. We doen ervaringsgerichte -en systemische oefeningen waardoor er een sterkere hoofd/hart verbinding ontstaat. Je gaat ervaren en voelen hoe puzzelstukjes in elkaar vallen.
  • Je leert meer te leven vanuit een positieve mindset waarbij we voorbijgaan aan angsten en tekorten. Een leven waarin je kansen, mogelijkheden en vrijheid gaat omarmen en ervaren.

  • We creëren inzichten en bewustwording in de patronen en overtuigingen die je hebt, waardoor je meer balans voelt en beter naar jezelf leert luisteren in wat jij nodig hebt in het leven om je leven te leven i.p.v. dat het leven jou leeft.

  • Je leert je intuïtie en gevoel in te zetten in wat goed is voor jou waardoor je gaat vertrouwen op jezelf.
Tijdens dit prachtige avontuur ben ik jouw gids. Zo vinden we samen de richting naar jouw bestemming voor je onderneming en voor jezelf. Ik ben jouw gids tijdens dit prachtige avontuur wat we samen aangaan. Jij vindt de richting naar jouw bestemming voor jezelf en voor je onderneming.
“Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om aan te slag te mogen gaan voor en met mezelf!”
Stefanie van Beijnum

Op avontuur

Ik ben jouw gids tijdens dit prachtige avontuur wat we samen aangaan. Een die voor iedereen anders is en op maat voor jou. Jij hervindt jezelf en de richting die je in mag gaan met je onderneming. Mijn traject is een GIFT aan jou, een die iedereen verdient en aan zichzelf mag geven.

Tijdens deze reis, krijg je inzichten in het systeem waarin je bent opgegroeid en waar je nu in zit. Dit kan je gezin, werk of bedrijf zijn. We leggen de mechanismes die getriggerd worden en de reden waardoor niet stroomt, bloot. Jouw overlevingsstrategie die je wellicht jarenlang hebt toegepast, wordt zichtbaar tijdens dit traject en we spreken uit wat er eindelijk gezegd mag worden. Oa. Jezelf wegcijferen, kleiner maken of aanpassen. Woorden inslikken, hard werken, acceptatie bij anderen zoeken, grote verantwoordelijkheid, schuldig, onzeker of angst voelen wordt verleden tijd. Je werkt hierin vooral op de gevoelslaag, je zakt van je hoofd meer in je lichaam. Waarbij voelen, leven vanuit je hart en weten, weer congruent worden en gaan samenwerken als een geheel. 

Hierdoor ga jij...

Leven vanuit jouw plek in grootsheid

In verbinding met jezelf en je intuïtie

Je leven voluit leven vanuit jouw waarden

Mijn traject is een GIFT aan jou. Jij vindt de richting naar jouw bestemming voor jezelf en voor je onderneming. Je leven voluit leven vanuit jouw waarden. In verbinding met jezelf en je intuitie. Leven vanuit jouw plek in grootsheid.

Roadmap

Er zijn 5 groeisessies van 1,5 uur die om de week plaatsvinden + 1 oplaad sessie na 3 maanden.

coaching sessies

Er zijn 6 groeisessies van 1,5/2 uur die afgestemd met jou plaatsvinden + 1 oplaad sessie aan het einde. De sessies kunnen zowel in de natuur of in Den Bosch plaatsvinden afhankelijk van jouw behoefte.

Een extra toevoeging aan mijn traject is IEMT. Dit omdat er soms dingen spelen waar je zelf de vinger niet op kan leggen en ondanks dat je er op verschillende manieren aan hebt gewerkt

IEMT en lichaamswerk

Tijdens de sessies werk ik met verschillende methodes. oa. familie opstellingen, IEMT en energetische healings. Er ontstaat lichaamsbewustzijn en je kunt meer vanuit het nu leven, los van triggers uit het verleden.

Je ontvangt van mij visualisatie -en schrijfoefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt.

oefeningen

Je ontvangt van mij visualisaties -en schrijfoefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt tussen de sessies.

Je ontvangt Yoga Nidra sessies afgestemd op jouw groeiproces, zodat je nog meer kunt verbinden met jezelf.

yoga nidra sessies

Je ontvangt Yoga Nidra sessies afgestemd op jouw groeiproces, zodat je nog meer kunt verbinden met jezelf. Je leert hierin diverse ademhalingstechnieken, contact maken met diepe ontspanning en jouw kern.

Ontdek de kracht van paarden tijdens opstellingen. Je werkt in een groep samen met de paarden.

paardenopstellingen

Ontdek de kracht van paarden tijdens opstellingen. Je werkt in een groep samen met de paarden. Je werkt op verschillende thema's. Om de systeemenergie te laten stromen en inzichten te krijgen. Meer info

Ik ben tijdens het traject bereikbaar via mail en WhatsApp op dinsdag, donderdag en vrijdag.

contact

Ik ben tijdens het traject bereikbaar via mail en WhatsApp op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik ben jouw gids tijdens dit prachtige avontuur wat we samen aangaan. Jij vindt de richting naar jouw bestemming voor jezelf en voor je onderneming. Mijn traject is een GIFT aan jou.
"Je hebt mij weer laten voelen wie ik ben en waar ik écht voor sta. Je hebt mij door stukken heen geholpen die ik nog aan mocht kijken. Thuis te komen in mijn lichaam en mij ook daar veilig te voelen.“

Nikkie Potjes

Een extra toevoeging aan mijn traject is IEMT. Dit omdat er soms dingen spelen waar je zelf de vinger niet op kan leggen en ondanks dat je er op verschillende manieren aan hebt gewerkt

IEMT

Integral Eye Movement Therapy

Een extra toevoeging aan mijn traject is IEMT. Dit omdat er soms dingen spelen waar je zelf de vinger niet op kan leggen en ondanks dat je er op verschillende manieren aan hebt gewerkt, het probleem in de achtergrond aanwezig blijft. IEMT is een behandelmethode om emotionele -en traumatische herinneringen te verminderen en vaak laat verdwijnen. Daarnaast kun je met IEMT ook werken aan je identiteit en zelfbeeld. Ik heb een artikel geschreven voor Feminien waarin ik uitleg wat IEMT is. klik hier voor de link.