intuïtieve ondernemers
Ga je mee op avontuur?

Groei, Intuïtie, Flow & Transformatie (Gift)

Je voelt op dit moment dat persoonlijke overtuigingen je in de weg staan om in volledige overvloed te leven en te ondernemen. Om je ‘true purpose’ eigen te maken. Iets houd je tegen, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Met je hoofd heb je al vele oplossingen de revue laten passeren, maar je beseft je dat het antwoord niet buiten jezelf ligt. Je voelt dat het tijd is om naar een niveau dieper af te dalen. Om je hart open te stellen en je onbewuste te laten spreken. Het water mag weer gaan stromen en het vuur mag weer gaan branden.

  • In dit coachtraject gaan we samen op avontuur. We onderzoeken samen op een intuïtieve en systemische manier welke laagjes jij mag afpellen om dichter tot jouw kern te komen. Je gaat leven vanuit jouw eigen plek.
  • We werken in het hier en nu. Ik tune volledig in op jou en maak hierbij gebruik van mijn gaven. We doen ervaringsgerichte -en systemische oefeningen waardoor er een sterkere hoofd/hart verbinding ontstaat. Je gaat ervaren en voelen hoe puzzelstukjes in elkaar vallen.
  • Je leert meer te leven vanuit een positieve mindset waarbij we voorbijgaan aan angsten en tekorten. Een leven waarin je kansen, mogelijkheden en vrijheid gaat omarmen en ervaren.

  • We creëren inzichten en bewustwording in de patronen en overtuigingen die je hebt, waardoor je meer balans voelt en beter naar jezelf leert luisteren in wat jij nodig hebt in het leven om je leven te leven i.p.v. dat het leven jou leeft.

  • Je leert je intuïtie en gevoel in te zetten in wat goed is voor jou waardoor je gaat vertrouwen op jezelf.
Wil je een gedachte met me delen? Ik hoor het graag van je.
“Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om aan te slag te mogen gaan voor en met mezelf!”
Stefanie van Beijnum

Op avontuur

Ik ben jouw gids tijdens dit prachtige avontuur wat we samen aangaan. Jij vindt de richting naar jouw bestemming voor jezelf en voor je onderneming. Mijn traject is een GIFT aan jou, een die iedereen verdient en aan zichzelf mag geven.

Tijdens deze reis, krijg je inzichten in het systeem waarin je bent opgegroeid en waar je nu in zit. Dit kan je gezin, werk of bedrijf zijn. We leggen het mechanisme bloot dat getriggerd wordt en de reden waardoor niet stroomt, bloot. Jouw overlevingsstrategie die je wellicht jarenlang hebt toegepast, wordt zichtbaar tijdens dit traject en we spreken uit wat er eindelijk gezegd mag worden. Oa. Jezelf wegcijferen, woorden inslikken, hard werken, acceptatie bij anderen zoeken, grote verantwoordelijkheid, schuldig/onzeker/angst voelen wordt verleden tijd.

Hierdoor ga jij...

Leven vanuit jouw plek in grootsheid

In verbinding met jezelf en je intuïtie

Je leven voluit leven 
vanuit jouw waarden

Systemisch en intuitief groeicoach Systemisch en intuitief groeicoach
Kennismaken met me? Plan een ‘Back on track’ gesprek

Roadmap

cadeau

Je ontvangt aan het begin van dit avontuur een cadeau wat je tijdens dit traject kunt gebruiken en je zal ondersteunen en van grote waarde zal zijn. Dat beloof ik.

6 coaching sessies

Er zijn 5 groeisessies van 1,5 uur die om de week plaatsvinden + 1 oplaad sessie na 3 maanden. De sessies kunnen zowel in de natuur of in Den Bosch plaatsvinden afhankelijk van jouw behoefte.

oefeningen

Je ontvangt van mij visualisatie -en schrijfoefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt.

yoga nidra sessies

Je ontvangt Yoga Nidra sessies afgestemd op jouw groeiproces, zodat je nog meer kunt verbinden met jezelf. Je leert hierin diverse ademhalingstechnieken, contact maken met diepe ontspanning en jouw kern.

paardenopstellingen

Ontdek de kracht van paarden tijdens opstellingen. Je werkt in een groep samen met de paarden. Om een specifieke vraag aandacht te geven. Je werkt op verschillende thema's. Om de systeemenergie te laten stromen en inzichten te krijgen. Meer info

bereikbaarheid

Ik ben tijdens het traject bereikbaar via mail en WhatsApp op dinsdag, donderdag en vrijdag.

IEMT
Integral Eye Movement Therapy

Een extra toevoeging aan mijn traject is IEMT. Dit omdat er soms dingen spelen waar je zelf de vinger niet op kan leggen en ondanks dat je er op verschillende manieren aan hebt gewerkt, het probleem in de achtergrond aanwezig blijft. IEMT is een behandelmethode om emotionele -en traumatische herinneringen te verminderen en vaak laat verdwijnen. Daarnaast kun je met IEMT ook werken aan je identiteit en zelfbeeld. Ik heb een artikel geschreven voor Feminien waarin ik uitleg wat IEMT is. klik hier voor de link.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me