Wil je groeien en durf je daarbij ook naar jezelf te kijken? Ik neem je graag mee op avontuur.
Ik ga je inspireren &  motiveren om alles uit je leven te kunnen halen.

Water & Vuur

Ik geloof dat jij je mooiste leven leeft als je dat kunt vanuit je hart in lijn met je ziel. Een leven waarbij het stroomt in plaats van stopt. Waarbij een vlammetje een vuur wordt. Waarbij moeten, mogen wordt. Waarbij werken straks spelen wordt. Wil je groeien en durf je daarbij ook naar jezelf te kijken? Ik neem je mee op een magisch avontuur.

Werken met mij, is werken op gevoel en intuïtie. Dit is mijn kracht. Ik schakel snel, leg verbindingen en haal de essentie naar boven. Ik weet wanneer ik je liefdevol mag confronteren of juist de stilte er mag laten zijn. Ik laat je voelen hoe het is om te staan voor wie je echt diep vanbinnen bent. In dit traject haal ik naar boven waar je zelf niet bewust van bent. Verwacht hierbij geen panklare oplossingen of quick fix. Hoe meer jij openstaat voor de confrontatie en acceptatie, hoe meer jij ontvangt, vindt en ervaart in dit groeiproces.

Ik merk ook in mijn sessies dat de natuur me ondersteunt in de processen van de mensen waar ik mee werk. Dat is echt magisch, dan staat de tijd stil en kun je samen in het moment zijn. Laat de natuur eens spreken als je buiten bent, je zult versteld staan wat die je allemaal te vertellen heeft.

Ik geloof ook in de kracht van samen en kunnen leven vanuit je eigen talenten en kwaliteiten. We zijn hier op aarde om te groeien en te ervaren, we hebben allemaal onze eigen lessen te leren. Het mens-zijn ervaren in een fysiek lichaam. We lopen allemaal ons eigen pad en we zijn zoveel meer dan we denken, kunnen of zijn. Hoe mooi zou het zijn als je hieraan voorbij kunt kijken, een nieuwe werkelijkheid waarbij je in verbinding bent met het goddelijke, de aarde en jezelf. In een wereld waarbij we vanuit een liefdevolle verbinding kijken naar onszelf en elkaar. Elkaar echt zien en er kunnen zijn voor elkaar, in verbinding met elkaar. Ik hou van de magie van het leven, de natuur en de (verborgen) schatten die daarin liggen. Ik neem je hier graag in mee zodat jij gaat zien welke schatten er nog in jou verborgen liggen.

Het was een avontuur dat ik met mezelf ben aangegaan. Een avontuur waarbij ik de juiste hulp heb opgezocht van anderen. Door gesprekken te voeren, trainingen bij te wonen en opleidingen te volgen.
“Ik zie jou, ik hoor jou en ik voel jou" Samen in verbinding."

Het verhaal achter Water & Vuur

Het was een avontuur dat ik met mezelf ben aangegaan. Een avontuur waarbij ik de juiste hulp heb opgezocht van anderen. Door gesprekken te voeren, trainingen bij te wonen en opleidingen te volgen, kwam ik dichter tot mijn kern. Ik veranderde in een versie van mezelf waarbij het water weer ruimte krijgt om te stromen. Waarbij ik de sprankel van dat kleine vrolijke meisje weer kon voelen. Om die passie van vroeger weer te ervaren in mijn leven van nu.

Podcast met Simone en Nanneke waarin ik in gesprek ga over Water & Vuur