Ik ga je inspireren &  motiveren om alles uit je leven te kunnen halen.

Water & Vuur

Ik geloof dat jij je mooiste leven leeft als je dat kunt vanuit overvloed. Een leven waarbij het stroomt in plaats van stopt. Waarbij een vlammetje een vuur wordt. Waarbij moeten, mogen wordt. Waarbij werken straks spelen wordt. Wil je groeien en durf je daarbij ook naar jezelf te kijken? Ik neem je graag mee op avontuur.

Werken met mij, is werken op gevoel en intuïtie. Dit is mijn kracht. Ik schakel snel, leg verbindingen en haal de essentie naar boven. Ik weet wanneer ik je liefdevol mag confronteren of juist de stilte er mag laten zijn. Ik laat je voelen hoe het is om te staan voor wie je echt diep vanbinnen bent. In dit traject haal ik naar boven waar je zelf niet bewust van bent. Verwacht hierbij geen panklare oplossingen. Hoe meer jij openstaat voor de confrontatie en acceptatie, hoe meer jij ontvangt, vindt en ervaart in dit groeiproces.

Ik merk ook in mijn coaching dat de natuur me ondersteunt in de processen van de mensen waar ik mee werk. Da’s echt magisch, dan staat de tijd stil en kun je samen in het moment zijn. Laat de natuur eens spreken als je buiten bent, je zult versteld staan wat die je allemaal te vertellen heeft

Ik geloof ook in de kracht van samen en kunnen leven vanuit je eigen talenten en kwaliteiten. We zijn hier op aarde om te groeien en te ervaren, we hebben allemaal onze eigen lessen te leren. We lopen allemaal ons eigen pad, met eigen verhalen. Hoe mooi zou het zijn als dit kan in een wereld waarbij we vanuit een liefdevolle verbinding kijken naar de wereld en elkaar. Elkaar echt zien en er kunnen zijn voor elkaar, in verbinding met elkaar. Ik hou van de magie van het leven, de natuur en de (verborgen) schatten die daarin liggen. Ik neem je hier graag in mee zodat jij gaat zien welke schatten er in jou liggen.

ik zie jou, ik hoor jou en ik voel jou - samen in verbinding. 

“De gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik weer de rust in mijzelf kan vinden en zekerder ben.”
Corina van Doorn

Het verhaal achter Water & Vuur

Het was een avontuur dat ik met mezelf ben aangegaan. Een avontuur waarbij ik de juiste hulp heb opgezocht van anderen. Door gesprekken te voeren, trainingen bij te wonen en opleidingen te volgen, kwam ik dichter tot mijn kern. Ik veranderde in een versie van mezelf waarbij het water weer ruimte krijgt om te stromen. Waarbij ik de sprankel van dat kleine vrolijke meisje weer kon voelen. Om die passie van vroeger weer te ervaren in mijn leven van nu.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me