Samen met Esther Holtrop organiseer ik opstellingendagen met paarden. Deze kunnen je inzichten geven en de kijk op je leven positief veranderen.

Waarom een opstelling met paarden?
Het beste is om dit zelf te ervaren, want geen enkele paardenopstelling is hetzelfde. Door te werken met paarden en hun fijne waarneming laten deze duidelijk zien wat er aan de hand is. We werken tijdens een opstelling met paarden en met representanten, dit zijn mensen die gevraagd worden om te staan voor iets of iemand met betrekking tot jouw vraag. Ze geven een visuele weergave van dat wat speelt.

Door verder uit te zoomen kunnen we je inzichten geven en patronen/dynamieken ontrafelen. Hierdoor kan er opnieuw evenwicht en orde ontstaan bij de vraagsteller.

Paarden zijn prooidieren en kuddedieren
Om te overleven is het essentieel dat ze goed leiderschap onmiddellijk herkennen. Dit natuurlijk leiderschap is een prachtige spiegel voor ons om ons eigen leiderschap aan te reflecteren. Daarnaast is het voor paarden van levensbelang om samen te werken, maar wel binnen een duidelijke orde. Voor ons mensen is dit niet altijd zo vanzelfsprekend. We kunnen dus ook op dit gebied van hen leren. Paarden zijn, juist omdat ze prooidier zijn, uiterst sensitief. Ze zijn gevoelig voor dat wat niet klopt of ontbreekt.

Gedrag wat niet congruent is (bijvoorbeeld je sterker voordoen dan je bent) maakt een paard onrustig of onzeker. Paarden kunnen ons helpen om authentiek te zijn, dichter bij ons gevoel te blijven. Dat we van daaruit juist sterker zijn, laten ze ons graag zien.

Dagindeling en kosten
Vanaf 09.15u ben je welkom en om 09.30u beginnen we met een korte inleiding over opstellingen en het werken met paarden. Hierna gaan we aan de slag met een vraag en met de paarden in de bak. Rond 13.00u ronden we af. Er is ruimte voor 4 vragen en je kunt deelnemen met een vraag of als representant. Je kunt zowel familie- als werkgerelateerde vragen inbrengen. Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen of paarden om te kunnen deelnemen aan deze dag.

De kosten zijn € 150,- excl. btw.

Op de volgende data kun je deelnemen: 10 maart en de data voor april en juni volgen binnenkort.

Adresgegevens
Van Weerden Poelmanweg 21, 3768 MN Soest

Leuk als je er ook bij bent!

Maak kennis met de paarden

ruintje

Never More, heeft inmiddels ontelbare mensen een stap verder geholpen in hun ontwikkeling als ondernemer, manager, vader, moeder, mens.

bonnie

Ook zij heeft al een hele reputatie opgebouwd. Over werkgerelateerde vragen heeft ze het liever niet. Wat je te doen staat als mens, dat is waar het over gaat.

benjamin

Lijkt schattig door zijn omvang, maar is ondertussen een uiterst scherpe spiegel, kort maar krachtig. Heeft veel teams tot heldere en toepasbare inzichten gedreven.

Vind me

Fluitenkruid 30

5236 TL ’s-Hertogenbosch

+31 6 5261 9461

mirjam@waterenvuur.nl

KvK nr. 73001120

BTW NL001680100B18

Vertel me